Brynäs IF

726398 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #1137342

Sv: A propósito de nada
65selander:

Molin och Pöllä?

Heter deras farsor Ove och Stefan?

;)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Jag tror och hoppas att Brynäs håller på att få lite ordning i föreningen efter ett antal år av misskötsel sedan förra guldet. Skattesmällar, ekonomiska felkalkyler, experiment med jättetrupp osv.

Det finns bara en väg till framgång och ökat intresse för Brynäs IF och det är genom en stabil ekonomi. Den hårt hållna budgeten måste även fortsättningsvis hållas och därigenom betala av på lånen och sänka årskostnaderna

Kan laget ta ytterligare ett steg famåt prescis som ekonomin så kommer intresset och optimismen för Brynäs att följa med. Det är inte i första läget marknadsföring som Brynäs behöver utan en stark produkt. När vi har en stark produkt så kan vi marknadsföra den men att klaga på att inte Läkerolen är full när underhållningsvärdet inte motsvarar entrépengen blir bara löjligt.

Jag vet inte om det skulle vara så himla mycket drag i Karlstad eller Linköping heller om de satt i Brynäs sits. Kolla tex. på Modo som tappade 500 pers per match när laget överraskande presterade på normal brynäsnivå. Om Modo fortsätter som de gjorde den här säsongen i några år till så kommer det att eka tomt i banken.

Tyvärr så kommer det att ta lång tid att bygga upp Brynäs till en topp fyra-i-sverige förening men visst är det möjligt. Har det gått i Karlstad, Linköping och Könköping så går det i Gävle också.

Sen är nog inte intresset direkt lågt för Brynäs i Gävle utan det är nog bara så att produkten som erbjudits de senaste åren är värd entrépengen för andra än de allra största entusiasterna som trots allt är ganske många.

Nu tar ger vi FBK en riktig match nere i Karlstad och visar att det i alla fall inte är något fel på viljan och stoltheten i Brynäs. Lite slutspelsrutin inför framtiden skadar inte.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Bissett19: Jupp och J20 vann på straffar borta mot LHC
Kommentera