Brynäs IF

723775 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1138600

Sv: FBK-Brynäs Kvart 2 lör 7 mars 2009
Huge: Rätt intressant att du tar upp tabellpositionen som exempel. För där har vi en stor skillnad. I alla fall när det gäller Timrå. De har sluppit att kvala sig kvar. Trots att de haft ännu större skadeproblem än vad Sundlöv brottats med under åren.

Förhoppningsvis så har vi några intressanta spelare på gång i Silfverberg, Sundström mfl. Men det är ju inget man kan ge Sundlöv kred för. Sundström var det Boork som lockade hit och n är det gäller alla unga talanger så måste man ge kred till Bäcklin och Alcén som "förädlat" unga killar.

Om jag bara kunde förstå varför du är så inne på att försvara just Sundlöv. Jag kan för mitt liv inte förstå att man kan byta ut alla utom honom när det är just han som är det ruttna äpplet när det gäller det sportsliga.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: FBK-Brynäs Kvart 2 lör 7 mars 2009
GävleLasse: "Nej, Lind har gjort sitt i Brynäs. Det var ju en lysande markering han gjorde på 1-1 målet senaste. Slå upp frånåkte i e ordbok så ser du en bild på Lind."

Visst visst det var dålig markering av Lind där...men var han inte nere och försökte sig på att göra högerbackens jobb?
Kommentera

Sv: FBK-Brynäs Kvart 2 lör 7 mars 2009
GävleLasse: "Om jag bara kunde förstå varför du är så inne på att försvara just Sundlöv. Jag kan för mitt liv inte förstå att man kan byta ut alla utom honom när det är just han som är det ruttna äpplet när det gäller det sportsliga."

Jag försvarar honom därför att jag tycker han är den som skött sin del av jobbet bäst genom alla år, där övriga ledande personer kommit och gått pga man gjort organisatoriska och ekonomiska missar.

När spelare värvas, oavsett varifrån dom kommer, så handlar det om ett lagarbete där både sportchef och tränare är inblandade i lagbygget.
Du kan alltså inte kategoriskt ge den ene eller den andre ensamcred för en värvning, även om jag självfallet inser att tränarens åsikter väger mkt tungt.
Vilket för övrigt gäller alla lag och inte bara Brynäs.
Kommentera