Brynäs IF

723745 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1141711

Sv: Silly Season 09/10
Huge: Nej det hade ju givetvis inte heller varit bra. Kanske skulle man ha lagt pengarna på en ny center som kunde få ordning på Brynäs i det närmaste katastrofala PP eller skulle man lagt pengarna på en snipertyp. Brynäs avsaknad av skott gör ju att den där obekväma spelaren som skymmer målvakten tappar sin funktion. Hade brynäs då skjutit markant mer skott i ett försök att få nytta av sitt nyförvärv så kanske utloppet hade varit annorlunda. Men som det känns så gjordes aldrig detta. Man gav "WDW kedjan" ett par matcher och de fick många lovord, bla från olika krönikörer från Gävletidningarna. De hade i alla fall väldigt brått att ge nämnda kedja ett epitet.

Jag hade hellre sett att man införskaffat en sniper INNAN man skaffade en spelare som skymmer målvakten. Som det sett ut hela säsongen så har samtliga spelare som varit involveraede i anfallen varit tvungna att hjälpa till att komma ut från sarghörnen istälet för att stå framför kassen och störa.

Vidare så blir det inte bättre av att vi har en back som sällan träffar mål, även fast han siktar (Jonsson) Och en back som alltid försöker sig på den där sargreturen som har funkart EN gång sedan han började med det. (Hietanen)

Nej värvningen av Wanvig känns ogenomtänkt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 09/10
GävleLasse: Kronwall funkar en jävligt bra passningsläggare.
Tillbaka med Pavel och ge han lite socialkompetens så rättar han nog in sig i ledet.
Kommentera