Brynäs IF

723803 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1148902

Sv: Silly Season 09/10
GävleLasse: Bra inlägg och du har vissa poänger, men alvarligt talet så måste vi försöka hitta en strategi för att utveckla föreningen till bättre sportsliga resultat. Vi har inte råd att vara med och fightas med dom mer peningstraka klubbarna och måste utveckla det vi har i föreningen. Vi har inte tid att skjuta upp utvecklingen av unga spelare ett år extra för att Hermansson är en ok spelare. Vi måste se hur vi ska överleva på långsikt och inte bara ha överlevnad dag för dag som mål.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 09/10
Zzz: Så du menar att ta fram talanger som drar ut på egna hockeyäventyr så snart det är möjligt är ett bra sätt att utveckla laget?

Det finns bara ett sätt för Brynäs att utvecklas och det sker inte på isen utan på kansliet. Det är där förutsättningarna skapas, det vi ser på isen är mer resultatet av det arbete marknadsavdelningen lagt ner. Jag är inte alls emot en annan typ av strategi men en sån måste planeras väldigt länge. Exempelvis: Sundlöv sätter ett år, säg säsongen 10/11 där hela lagstrukturen skall göras om. Ingen spelare får kontrakt efter det utan kontraktsförslagen kommer under den sista delen av säsongen för de spelare som man tycker passar in i sitt nya lagbygge. Sedan tar man in två backpar och två kedjor med redan etablerade spelare och fyller på med talanger från de egna leden och drygar ut med talanger utifrån som Sjödda varit runt i isladorna och scoutat ut. Då har man ett mål att jobba utifrån, ett mål och tydliga tidsramar. Då kanske det skulle funka. Det stora problemet är ju att man säkert missar många talanger på vägen dit och att man kanske inte har några talanger alls just det året. Men det var ett exempel. Kanske skulle man ha planerat in detta redan när Boork anslöt för några år sedan och haft nästa säsong so startskott på den nya satsningen...Då hade man i alla fall tajmat in talangerna
Kommentera