Brynäs IF

723803 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1148899

Sv: Silly Season 09/10
MarcusElving: Om man granskar en spelare, vilken ssom helst med tillräckligt kritiska ögon så hittar man ALLTID fler fel än rätt, varför? jo för man vill se felen. Sett till en junior så tjänar Hermansson mer, absolut men jag kan inte tänka mig att han tjänar så pass stora pengar att man kan se det som en stor besparing heller. Besparingen ligger i att undvika floppvärvningar i Wanvig och Vas klassen. Det är där pengarna ligger.

Hermansson är väldigt duktig på att trycka fast pucken nere i sarghörnen och runt sargerna. precis vad man kan förvänta sig av en fjärdelinespelare. Allt för att ge våra bästa spelare att hämta andan. I den rollen HAR Hermansson mycket rutin vilket gör honom nyttig. Hur agerar Thegel, Leidermark och Rödin i en sån roll? Hur reagerar de när de har Ivan Majesky eller Jaroslav Obsut i ryggen? Hermansson har visat att han klarar av det jobbet. Han har till och med lyckats ta sig loss flera gånger och fått till ett avslut och tekning i offensiv zon och har man gjort det så har man gjort ett mycket bra byte.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 09/10
GävleLasse:

Jo att sätta in Thegel och Rödin i en fjärde för att spela 0-0 är ju helt fel. Då slutar det som för Alcén, stopp i utvecklingen, tappat självförtroende och målsinne. Nej dessa offensiva juniorer ska givetvis spela i en första eller andrafemma, kanske tredje med offensiva uppdrag annars får det va. Som defensivgnetare i fjärde är nog Hermansson och kanske tom. Vas bättre trots allt.

Hur många minuter har Rödin och Thegel spelat i försvarszon denna säsong? Var ligger deras styrkor? Precis i offensiven och därför har de inget i fjärdelinan att göra.

Bättre att de spelar J-20 eller lånas ut än att bli gnetare i Brynäs. Jag hoppas att de får chansen att spela i första eller andralinan med bra spelare och tom får chansen i PP. Gneta kan andra göra...
Kommentera

Sv: Silly Season 09/10
GävleLasse: Bra inlägg och du har vissa poänger, men alvarligt talet så måste vi försöka hitta en strategi för att utveckla föreningen till bättre sportsliga resultat. Vi har inte råd att vara med och fightas med dom mer peningstraka klubbarna och måste utveckla det vi har i föreningen. Vi har inte tid att skjuta upp utvecklingen av unga spelare ett år extra för att Hermansson är en ok spelare. Vi måste se hur vi ska överleva på långsikt och inte bara ha överlevnad dag för dag som mål.
Kommentera

Sv: Silly Season 09/10
GävleLasse: Du och jag har väldigt olika syn på Hermansson, jag tycker inte alls att han är särskilt effektiv i sarghörnen eller någon annanstans heller. jag hänvisar till mitt föregående inlägg för jag kan inte föklara på bättre sätt hur jag ser på honom..

Alla tycker olika, så är det ju!
Kommentera