Brynäs IF

723803 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1148894

Sv: Silly Season 09/10
GävleLasse: "I mina ögon så har Brybnäs allt för mycket pengar nedplöjda i medelmåttor som inte är bra nog att keda Brynäs till framgångar."

- Precis, Hermansson är en av dessa! Och jag baserar inte endast min åsikt om Hermansson på poäng även om han i grund och botten ska vara en spelare med hyggligt målsinne, det är som bortblåst numera. Jag tycker inte Hermansson passar som "grovjobbare" heller, överhuvudtaget. Han är inte tillräckligt stark i närkamperna.. Han har blivit någon sorts mitt i mellan spelare, får inte alls grepp om vad det är han gör som är bra på isen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 09/10
MarcusElving: Om man granskar en spelare, vilken ssom helst med tillräckligt kritiska ögon så hittar man ALLTID fler fel än rätt, varför? jo för man vill se felen. Sett till en junior så tjänar Hermansson mer, absolut men jag kan inte tänka mig att han tjänar så pass stora pengar att man kan se det som en stor besparing heller. Besparingen ligger i att undvika floppvärvningar i Wanvig och Vas klassen. Det är där pengarna ligger.

Hermansson är väldigt duktig på att trycka fast pucken nere i sarghörnen och runt sargerna. precis vad man kan förvänta sig av en fjärdelinespelare. Allt för att ge våra bästa spelare att hämta andan. I den rollen HAR Hermansson mycket rutin vilket gör honom nyttig. Hur agerar Thegel, Leidermark och Rödin i en sån roll? Hur reagerar de när de har Ivan Majesky eller Jaroslav Obsut i ryggen? Hermansson har visat att han klarar av det jobbet. Han har till och med lyckats ta sig loss flera gånger och fått till ett avslut och tekning i offensiv zon och har man gjort det så har man gjort ett mycket bra byte.
Kommentera