Brynäs IF

725417 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #1150584

Sv: Silly Season 09/10
Peja: Nu har Sundlöv börjat snacka med en del junisar. Selänk. Står även om Lind på nätet, ang Lind så är han för skadebenägen för att beredas plats
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 09/10
65selander: Jag tycker det är häftigt att man funderar på att ta upp hela förstakedjan från J20.. Men antagligen blir det fler än Hassel som hamnar på lån. Hur ska vi annars få plats med spetsen som Sundlöv så glatt pratar om.

Han skulle struntat i förlängning med Hermansson samt att försöka få bort Vas, då hade juniorerna kunna fått riktigt förtroende..
Kommentera

Sv: Silly Season 09/10
65selander: "Nu har Sundlöv börjat snacka med en del junisar. Selänk. Står även om Lind på nätet, ang Lind så är han för skadebenägen för att beredas plats"

Tycker det låter bra, Lind har gjort sitt och juniorer ska in i a-truppen även om det är först och främst lån som gäller. Är dock lite tveksam till Leidermark. Är inte säker på att han håller på den nivån. Spelsinnet är det inget fel på men fysiken är inte den bästa. Han och Persson är lika gamla och dom matcher jag har sett dom spela i J20 är Persson mycket mer mogen i sitt spel än Leidermark. Tycker det är riktigt tråkigt om vi tappar Persson, han har imponerat riktigt mycket på mig i dom matcher jag sett honom i allsvenskan och superelit.
Kommentera

Sv: Silly Season 09/10
65selander:
Angående Lind så kan jag inte se att det står att han är för skadebenägen för att beredas plats. Så här säger Sundlöv:

"• Är ni tveksamma på grund av hans skadehistorik?

– Nä, men vi måste lägga ihop alla pusselbitar. Vad får vi för lag, vad vill vi ha för lag och vill Micke själv stanna?"
Kommentera