Brynäs IF

725433 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #1150598

Sv: Silly Season 09/10
65selander: "Nu har Sundlöv börjat snacka med en del junisar. Selänk. Står även om Lind på nätet, ang Lind så är han för skadebenägen för att beredas plats"

Tycker det låter bra, Lind har gjort sitt och juniorer ska in i a-truppen även om det är först och främst lån som gäller. Är dock lite tveksam till Leidermark. Är inte säker på att han håller på den nivån. Spelsinnet är det inget fel på men fysiken är inte den bästa. Han och Persson är lika gamla och dom matcher jag har sett dom spela i J20 är Persson mycket mer mogen i sitt spel än Leidermark. Tycker det är riktigt tråkigt om vi tappar Persson, han har imponerat riktigt mycket på mig i dom matcher jag sett honom i allsvenskan och superelit.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 09/10
Det spekuleras även om Eddie Läck ska till Brynäs, jag hoppas verkligen inte det är sant. Inget fel på honom, han kan bli en riktigt bra målvakt. Men vi har två bra unga målvakter i föreningen var för ta in en tredje? Läck kommer inte att nöja sig med att bara agera backup åt Markström. Vore i så fall bättre att ta in någon mer rutinerad äldre målvakt som kan nöja sig med att splea 10-15 matcher nästa år. Jocke Lundström kanske hade kunnat vara ett bra alternativ.
Kommentera