Brynäs IF

724004 inlägg · 7957 ämnen

Inlägg #1152464

Sv: Silly Season 09/10
Huge: Ska egentligen inte lägga mig i ert "gnabb" men en sak bara.. Du får gärna säga onyanserad läktarcoach osv för min del men det finns garanterat folk här inne som tar väldigt illa upp av sådana saker.

Titta bara på dagens samhälle där man snackar om att folk inte ska säga ex neger, bög osv. Visst tar vissa illa upp av det och det ska dom också göra.

Nu är inte vissa av dina kommentarer lika farliga men jag tycker ändå att du ska tänka dig noga innan du skriver vissa saker ibland. Det finns nog folk här inne som tar väldigt illa upp också med tanke på att alla har sin egen syn på ishockey och ska inte behöva höra massa konstiga kommentarer bara för att dom tycker till ibland.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 09/10
mattiaskarlgren: "Nu är inte vissa av dina kommentarer lika farliga men jag tycker ändå att du ska tänka dig noga innan du skriver vissa saker ibland. Det finns nog folk här inne som tar väldigt illa upp också med tanke på att alla har sin egen syn på ishockey och ska inte behöva höra massa konstiga kommentarer bara för att dom tycker till ibland."

Tycker att du istället borde rikta din uppmaning till de som i parti och minut ex idiotförklarar Sundlöv och spelare/ledare i föreningen via diverse tillmälen och påhopp.
Personer som dessutom inte har nån möjlighet att försvara sig härinne.
Kommentera

Sv: Silly Season 09/10
mattiaskarlgren: Det är väldigt enkelt. Om man känner att man har blivit påhoppad så får man höra av sig till någon av de moderatorer som finns här.
Kommentera