Brynäs IF

724270 inlägg · 7957 ämnen

Inlägg #1152472

Sv: Silly Season 09/10
mattiaskarlgren: "Nu är inte vissa av dina kommentarer lika farliga men jag tycker ändå att du ska tänka dig noga innan du skriver vissa saker ibland. Det finns nog folk här inne som tar väldigt illa upp också med tanke på att alla har sin egen syn på ishockey och ska inte behöva höra massa konstiga kommentarer bara för att dom tycker till ibland."

Tycker att du istället borde rikta din uppmaning till de som i parti och minut ex idiotförklarar Sundlöv och spelare/ledare i föreningen via diverse tillmälen och påhopp.
Personer som dessutom inte har nån möjlighet att försvara sig härinne.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 09/10
Huge: Vad har Sundlöv med allt att göra? Han sitter väl inte här inne och läser allting? Visst kan han göra det men den chansen är väl ungefär 1%?

Visst ska man inte skriva något dumt om någon men det du skriver riktar sig ju ändå mot personerna här inne och deras syn på hockey.. För det är väl ändå tur att inte alla har samma syn för då hade det aldrig blivit någon diskussion alls?!
Kommentera

Sv: Silly Season 09/10
Huge:
Så du tycker att bara för att man jobbar inom Brynäs så kan man inte bli kritiserad, jag fattar inte det. visst jag håller med ibland att Sundlöf ibland att han får mycket skit, men samtidigt han har väl gjort fler fel än rätt de lär ju tom du hålla med om
Kommentera