Brynäs IF

723829 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1152578

Sv: Silly Season 09/10
GävleLasse: Det har jag definitivt gjort. Och om du hade haft någon form av kunskap hade du vetat vad det berodde på också. Att han inte höll måttet bland 6 backar. Samt mycket skador på forwards om jag inte missminner mig. Om du såg det slutspelet så kanske du minns också att han blev ganska kritiserad för de utvisningar han tog i offensiv zon.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 09/10
Gurra88: "Och om du hade haft någon form av kunskap hade du vetat vad det berodde på också. Att han inte höll måttet bland 6 backar. Samt mycket skador på forwards om jag inte missminner mig."

Känns som att du fått det hela om bakfoten och börjat resonera i fel ände.
Det började väl isf med skadorna på deras forwards.
I det läget tyckte man sannolikt att Ward passade bäst som ersättare och att han inte var oersättlig därbak, eftersom den övriga backbesättningen ändå höll hög klass.
Mao: man gjorde det bästa av situationen.
Behöver absolut inte betyda att Ward inte skulle ha hållit måttet bland deras 6 backar.

Poängen är ändå att Ward håller så pass hög klass och har de kvaliteter vi saknar därbak, att han lätt tar en ordinarie plats i vår backuppsättning.
Du har gått på samma myt som ex Ledinhatarna gjort: man ser bara dom negativa sakerna och inte det positiva som klart uppväger om man ser till helhetsbilden.
Kommentera

Sv: Silly Season 09/10
Gurra88: Jo jag såg de matcherna och han var ju ingen höjdare som forward, även fast han skrämde upp våra backar många gånger. Gjorde så att de slarvade vid uppspelen så de fick spelvändningar på oss.

Jag hävdar inte att Ward är en klassback men han är inte nån kona som du påstår heller.
Kommentera

Sv: Silly Season 09/10
Gurra88: Varför ville HV ha tillbaka Ward två gånger om, om han nu är så himla dålig?
Kommentera