Brynäs IF

723731 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1155101

Sv: Nya matchtröjor 09/10
Lindström: Haha....
Är du bara så där korkad eller gör du dig till?

Debatten gällde upplägget mellan Gevalia och Leaf i sponsringsfrågan och jag hade en teori om hur man löst saken så att båda parter skulle bli nöjda.
Finns öht ingenting som tyder på att nån av parterna varit missnöjda i det fallet eller att Brynäs gjort ett dåligt jobb.
Det är DU som spekulerar i det sistnämnda, med hjälp av dina bekanta rykteskällor.

Nu har Gevalia ekonomiska problem och väljer att dra ned på sin sponsring, ngt företag ofta gör i såna här lägen.
Men det är säkert Sundlöv eller marknads fel att världen just nu är inne i en ekonomisk kris och att Gevalia därför valt att dra åt svångremmen...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Nya matchtröjor 09/10
Huge: Det du tycks missa eller åtminstone väljer att tona ner är att Brynäs faktiskt tappar sin huvudsponsor. Det är oerhört allvarligt för vilken förening som helst.
Det finns emellertid faktorer som gör att intäktsfallet inte blir så kraftigt. Dels har det att göra med just med ryktena om Kraft Foods nuvarande storlek på sponsringen. De flesta verkar ense att intäkterna därifrån inte varit speciellt höga i förhållande till Gevalias koppling till föreningen.
Antalet lördagsmatcher och lagets stärkta attraktionskraft (Kahnberg/Aero) kommer säkert bidra med någon miljon i ökade publikintäkter vilket kommer förstärka kassan.
Sen får vi om fansen är redo att vädra sina ansträngda plånböcker och lägga in pengar i värvarpott, medlemskap och souvenirer.
Det är nu Engvall & Co behöver hjälp, att beskylla Engwall för att vi tappar Gevalia som huvudsponsor är lika patetiskt som att se Östros skylla på Borg för att världen hamnat i den djupaste lågkonjunkturen sedan 20-talet...

Ett tips för den som vill göra sig en hacka är att lägga ett bud på Brynäströjor under auktionen. Brynäströjor med Gevalia på dräkten kommer bli högvilt bland samlare framöver.
Kommentera