Brynäs IF

723730 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1155109

Sv: Nya matchtröjor 09/10
Huge: Det du tycks missa eller åtminstone väljer att tona ner är att Brynäs faktiskt tappar sin huvudsponsor. Det är oerhört allvarligt för vilken förening som helst.
Det finns emellertid faktorer som gör att intäktsfallet inte blir så kraftigt. Dels har det att göra med just med ryktena om Kraft Foods nuvarande storlek på sponsringen. De flesta verkar ense att intäkterna därifrån inte varit speciellt höga i förhållande till Gevalias koppling till föreningen.
Antalet lördagsmatcher och lagets stärkta attraktionskraft (Kahnberg/Aero) kommer säkert bidra med någon miljon i ökade publikintäkter vilket kommer förstärka kassan.
Sen får vi om fansen är redo att vädra sina ansträngda plånböcker och lägga in pengar i värvarpott, medlemskap och souvenirer.
Det är nu Engvall & Co behöver hjälp, att beskylla Engwall för att vi tappar Gevalia som huvudsponsor är lika patetiskt som att se Östros skylla på Borg för att världen hamnat i den djupaste lågkonjunkturen sedan 20-talet...

Ett tips för den som vill göra sig en hacka är att lägga ett bud på Brynäströjor under auktionen. Brynäströjor med Gevalia på dräkten kommer bli högvilt bland samlare framöver.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Nya matchtröjor 09/10
Markströms tröja vore mumma men den blir nog dyr. Tyvärr så har jag nog bara råd med Vas tröja på sin höjd.
Kommentera

Sv: Nya matchtröjor 09/10
Huss: Nu hoppas man att Bif kommer bra paket lösningar med biljetter till matcher som går på "dåliga" dagar och mot långväga motståndare. Så vi inte ser 5000 på första hemma matchen.

Så det inte blir panik lösningar som tidigare.

Vore ju kul om dom hade bra paket med biljett och tex match tröja till ett bra pris först matcherna så MÅNGA i publiken syns med halsduk eller tröja.
Titta på tex Fbk hur det ser ut där, en klar förebild eller som Caps har red night där nästan alla har det.

Souvenirerna ger ju klirr i kassan och snygg blir man ju dessutom!!
Kommentera

Sv: Nya matchtröjor 09/10
Huss: Anledningen till att jag försöker tona ner det hela är ju att omständigheterna knappast kan betecknas som normala.
Gevalia hade förmodligen valt att förlänga om det ekonomiska läget varit ett helt annat, det är jag övertygad om.
Man valde ju dessutom att bara förlänga med 1 år inför den här säsongen, vilket kanske visar att men redan då befarade en ekonomisk nedgång, alternativt att man beslutat sig för att dra ned på sponsringen av andra orsaker, bl.a det man själva säger:

"Det är i princip bara Brynäs som vi har haft ett gällande sponsoravtal med i den här skalan."

Borde tyda på att man stöttat med en ansenlig summa som man nu helt enkelt tycker är alldeles för stor, sett till det ekonomiska läget.
Kommentera