Brynäs IF

724270 inlägg · 7957 ämnen

Inlägg #1166670

Sv: A propósito de nada
Huge: grejen är att forwards hjälpte våra backar i en väldigt stor utsträckning förra säsongen. Med nyförvärv som Somervuori och Kahnberg har i alla fall jag en förväntning om att Brynäs tänker spela ett mer offensivt spel den kommande säsongen. Alltså. "filten" lämnar "fossingarna". Kommer backbesättningen att räcka till? Med förrförra säsongen i färskt minne där vi släppte in massor bakåt så blir man lite orolig. Vi saknar tyngd bakåt och kommer at få svårt att freda vårt mål om motståndarna kör ett spel som går ut på att lägga puckar på mål och kämpa in dem.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
GävleLasse: Fast Soumervori är ju en riktig kontringsspelare. Jag tycker också att det saknas tyngd i egen zon, Carlsson var ingen landslagsspelare , men han var lagets tuffaste back. Skulle ha sumpat Nolander och tagit in en defensiv jätte.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
GävleLasse: Ett mer offensivt spel innebär ju samtidigt att motståndaren får jobba mer i egen försvarszon, vilket i sin tur underlättar för våra backar i det egna försvarsarbetet.
Mao: att dra upp "filten" och blotta fossingarna gynnar både offensiven och defensiven, om man nu inte går till tokoffensiv utan hjärna...
Kommentera