Brynäs IF

723852 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1167209

Sv: A propósito de nada
Lindström: Mitt föregående svar passar delvis in här också, men det jag tänkte mest på var det du nämnde om att det behövs proffs i ledningen och att höra åsikter från spelare var det jag egentligen kände behov av att kommentera.

Självklart behövs proffs i ledningen, det finns också - även om det kanske borde vara fler. Men efter att indirekt genom samarbetspartners till Brynäs fått en liten insikt i hur man arbetar för att utöka intresset för föreningen och för att skapa en s.k. "fanbase" så tycker jag personligen att man är på rätt väg och det med både välvilja och proffsighet. Sedan finns naturligtvis flera aspekter på drivandet av föreningen som jag inte har en aning om.

Vad gäller spelarkontakter och deras åsikter, ja det tycker jag är en lite annan sak. Spelare som ifrågasätter finns alltid - och det behöver nödvändigtvis inte vara negativt, en sådan kille kan också vara den som ifrågasätter på isen och bryter mönster. Men blir ifrågasättandet för stort och för ofta - eller av för många - då finns ett kommunikationsproblem mellan spelare och ledning, där tycker jag - utan att ha riktig koll - att Brynäs har lite att jobba på.
Kommentera