Brynäs IF

723837 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1167200

Sv: A propósito de nada
"Det är faktiskt DU som påstår en massa saker utan att egentligen veta hur det ligger till eller hur man resonerat"

Men efter som du VET så låt höra!

"Hur vet du att de som jobbar i föreningen inte gör ett proffsigt jobb om man ser till förutsättningarna?"

Hade vi inte haft en huvudsponsor då?


Att sitta och försvara Bif handlingar till absurdum Huge det kan ju du. Men att inte kunna komma med någon egen tankar eller åsikter är ju löjeveckande.
Om du kunde slita dig från text teven, och faktiskt besöka arenan.
Eller rentav umgås med en del spelare privat så kanske du oxå hade haft lite kött på benen om vad som händer och sker i verkligheten.
Inte bara lyssna på vad som står på text tv eller sägs i media.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Lindström: Mitt föregående svar passar delvis in här också, men det jag tänkte mest på var det du nämnde om att det behövs proffs i ledningen och att höra åsikter från spelare var det jag egentligen kände behov av att kommentera.

Självklart behövs proffs i ledningen, det finns också - även om det kanske borde vara fler. Men efter att indirekt genom samarbetspartners till Brynäs fått en liten insikt i hur man arbetar för att utöka intresset för föreningen och för att skapa en s.k. "fanbase" så tycker jag personligen att man är på rätt väg och det med både välvilja och proffsighet. Sedan finns naturligtvis flera aspekter på drivandet av föreningen som jag inte har en aning om.

Vad gäller spelarkontakter och deras åsikter, ja det tycker jag är en lite annan sak. Spelare som ifrågasätter finns alltid - och det behöver nödvändigtvis inte vara negativt, en sådan kille kan också vara den som ifrågasätter på isen och bryter mönster. Men blir ifrågasättandet för stort och för ofta - eller av för många - då finns ett kommunikationsproblem mellan spelare och ledning, där tycker jag - utan att ha riktig koll - att Brynäs har lite att jobba på.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Lindström: När har jag försvarat Brynäs handlingar i den här frågan?
Det enda jag gjort är att ifrågasätta om DU har rätt i din kritik, trots att du uppenbarligen inte har nån insyn eller har några konkreta belägg för dina påståenden.
Mer än att du möjligtvis umgås med nån av spelarna privat.
Ledsen, men bara för att nån av dina privata spelarkontakter påstår en sak, så betyder inte det att det han säger är hela sanningen, så länge vi inte fått höra motpartens argument i frågan.

"Hade vi inte haft en huvudsponsor då?"

Det är DU som påstår att en "proffsig" ledning minsann hade fixat en huvudsponsor.
Hur vet du det?
Tänk om en annan ledning hade resonerat likadant som nuvarande och kommit fram till att det ekonomiska läget inte är gynnsamt för ett företag att gå in som stor huvudsponsor?

Skillnaden mellan oss båda är att JAG inte vet om man fattat rätt eller fel beslut, medans DU tycks veta att man verkligen fattat fel beslut.
Och det trots att du i realiteten inte har mer insyn än vad jag har.
Kommentera