Brynäs IF

723790 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1168061

Sv: A propósito de nada
Clubsport: Jaså, de kanske tycker att det är så attraktivt att gå på ishockey igävle. Speciellt mitt under serielunken.- Det är bara att inse att man kommer sänka publiksnittet med minst 10-20%
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
GävleLasse: Illa med prissättningen. Hoppas nu att dom kommer med paket lösningar som e attraktiva istället.
En lunk match mot te x Rbk på en må-tis i nov brukar inte locka så mkt folk.

Att komma med en gå två för en om du har Gd kortet eller dyl en dag innans match känns ju inte så proffsigt och välplanerat.

Kan inte förstå hur dom kan motivera en sådan ökning. Borde dom inte ligga kvar på samma priser eller rent av sänka dom för att få lapp på luckan.
Löjligt dåligt uppstyrt med att försöka få fullt varje match, se bara till hur dom gottar sig åt Hockeyfesten.
Ett arrangemang där som inte gör ett dyft i, förutom slussar upp några spelare och ledare som ska prata lite efter matchen.

Man kan inte gå ut å säga att "Jo med några lördags matcher så blir publiksnittet bättre"
Man ska väl förfan se till att ha fullt ALLA matcher. Det ska väl vara målet eller?

Jag sitter i en av holkarna så jag drabbas inte av prisena, men jag vet att många tyckt det var på gränsen redan förra året med biljett priserna, och vad man får för pengarna.

Många flera kommer nu garanterat att sitta hemma framför tven och kolla på matcherna, såvida man inte lyckas skapa en fantastisk atmosfär i hallen.

Klacken var klart tongivande förra året, dom ska ha en stor eloge. Men även fast dom låter som 8000 pers så hjälper ju inte det klubbkassan om det bara är 5000 på läktaren i varje fall..

Så med fasa följer man nu detta, ska dom döda hockey intresset genom ocker priser eller kommer folket att bita ihop och komma ändå?
Kommentera