Brynäs IF

723792 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1168069

Sv: A propósito de nada
GävleLasse: Illa med prissättningen. Hoppas nu att dom kommer med paket lösningar som e attraktiva istället.
En lunk match mot te x Rbk på en må-tis i nov brukar inte locka så mkt folk.

Att komma med en gå två för en om du har Gd kortet eller dyl en dag innans match känns ju inte så proffsigt och välplanerat.

Kan inte förstå hur dom kan motivera en sådan ökning. Borde dom inte ligga kvar på samma priser eller rent av sänka dom för att få lapp på luckan.
Löjligt dåligt uppstyrt med att försöka få fullt varje match, se bara till hur dom gottar sig åt Hockeyfesten.
Ett arrangemang där som inte gör ett dyft i, förutom slussar upp några spelare och ledare som ska prata lite efter matchen.

Man kan inte gå ut å säga att "Jo med några lördags matcher så blir publiksnittet bättre"
Man ska väl förfan se till att ha fullt ALLA matcher. Det ska väl vara målet eller?

Jag sitter i en av holkarna så jag drabbas inte av prisena, men jag vet att många tyckt det var på gränsen redan förra året med biljett priserna, och vad man får för pengarna.

Många flera kommer nu garanterat att sitta hemma framför tven och kolla på matcherna, såvida man inte lyckas skapa en fantastisk atmosfär i hallen.

Klacken var klart tongivande förra året, dom ska ha en stor eloge. Men även fast dom låter som 8000 pers så hjälper ju inte det klubbkassan om det bara är 5000 på läktaren i varje fall..

Så med fasa följer man nu detta, ska dom döda hockey intresset genom ocker priser eller kommer folket att bita ihop och komma ändå?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Lindström: Ja det övergår mitt förstånd att fina en bra anledning till att höja priserna. Har man gjort som i de flesta andra fall. Man har kollat på de andra lagen och hängt på dem i sin prissättning. Det kanske till och med är någon form av kartelbildning. Vad vet jag. Det enda jag vet är att Brynäs gör ett enormt misstag. De har haft grava problem att fylla läktaren sedan nyhetens behag med den nya arenan lade sig. Man har varit tvungna att gå ut med olika paketlösningar för att få in folk till matcherna när det gått som tyngst. Givetvis har man även kommit med förklaringar som "folk har inga pengar så här efter jul" och liknande.

Hade Brynäs haft mer besökare på läktaren än de runt 6000 man snittar per match kombinerat att Brynäs spelade en underhållande hockey så hade jag köpt prisökningen. Men nu har man i snitt ca 2000 tomma platser varje match och spelar en hockey där man får rätta munnen efter matsäcken och spela " förståndigt" och avväga när man skall gå till anfall. Strängt taget så ska man backa hem och försöka utnyttja de chanser som uppstår. Och med denna produkt skall man alltså öka biljettpriset?

Jag tycker att en VÄLDIGT bra motivering från Brynäshåll vore på sin plats. Kommer man med ökade kostnader och liknande så är det inget annat än ett bevis på at man åter igen har totalmissat i sina kalkyler.

Ett stort problem som kommit de senaste åren är ju konkurrensen av TV. Folk väljer att stanna hemma och kolla på PPV istället för att gå och se hockeyn. En tvåbarnsfamilj skall alltså välja mellan att betala tusenlappar för att se en match i serielunken ställt mot nån hundring hemma i TV soffan. Är det då ett bra sätt att göra det dyrare att gå hockey?

Summa sumarum så komer man från Brynäshåll att helt ta bort nytan med att ha skaffat sig en Arena. Jag hade nog hellre sett att man struntat i Arenan och haft en välfylld Gavlerink istället.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Lindström: Håller med om allt det du skriver! Jag tycker man borde ha sänkt biljettpriserna en aning istället för att höjt.

Med lite billigare biljetter skulle Brynäs publiksnitt öka ordentligt tror jag, känner till massor av folk som hellre tittar hemma endast pga biljettpriserna. Fan, det är bättre att sänka biljetterna, då kommer det mycket mer folk som handlar i kioskerna, souvenirbutiken, barerna osv.

Med högre biljettpris får man färre besökare, som dessutom kommer till matcherna med lite bitter smak i munnen och kanske skiter i den där korven eller ölen i pausen. "Det kostade tillräckligt att gå på matchen, nu får det vara nog".


Hellre runt 6000-6500 på, säg en, tisdagsmatch som betalat lite mindre för biljetten och handlar mer i själva arenan än ca 4000-4500 som köpt dyra biljetter!! Jag förstår inte hur de tänker?
Kommentera