Brynäs IF

723837 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1168161

Sv: A propósito de nada
GävleLasse: Svår balansgång, det där med biljettpriserna. Men har man som Karlsson säger höjt priset på de bästa platserna och sänkt priset på andra låter det som en bra modell. De trogna besökarna kan köpa ett av Elitseriens billigaste säsongskort och vi sällanbesökare har inga problem att betala lite mer när vi är på plats. Gävlebor som vill gå ofta kan ju välja ett billigare alternativ.

Om vi utgår från att vi alla vill att Brynäs åtminstone inte ska halka efter övriga lag, då kan vi nog vara överens om att en prishöjning är nödvändig. Eller? Höjs snittpriset med 50 spänn med samma publiksnitt som senast, tjänar Brynäs 8 milj. Tappar vi 1000 åskådare per match tjänar Brynäs ändå nästan 7 milj.

Till sist är det upp till oss brynäsare om vi vill att Brynäs ska spela inför fullsatta läktare.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Jajjen: Det skulle vara intressant att få veta VAR man sänkt priserna i så fall. Gissningsvis så är det väl platsernapå F1 precis vid ismaskinens in och utgång. Men sitter man där så ser man ju i alla fall inte nånting, specielt om man sitter på de två nedersta raderna. 250 pix var väl vad man betalade för de bästa platserna har jag för mig så jag ställer mig lite frågande till vart prissänkningen skett.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jajjen: Tackar! Kunde inte ha utryckt mig bättre själv. Dessutom rör prishöjningen som diskuterats väldigt få platser. De fyra mittsektionerna rymmer ca 1000-1500 personer. På just dessa sektioner finns det ett flertal seriebiljetter, jag skulle tippa på runt 50% förra säsongen. Nu med årets priser på seriekort, där det är avsevärt billigare med seriekort än lösbiljetter, kan man tänka att de som går ofta köper just ett sånt där. Så den publik som nu möljligen "tappas" rör sig om några hundra personer och dessa går säkert att fylla på med på andra sektioner.

Förövrigt tycker även jag att det är svinigt dyrt att gå på hockey, men samtidigt skulle jag inte kunna vara utan det ens om biljettpriserna dubblerades.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jajjen: Ståplats borde gå på 100 spänn för vuxna och 50 spänn för barn. Studerande med csn-kort borde ha 10% rabatt på alla priser, förutom det så gör Brynäs rätt i att höja priset på dom bästa plåtarna.
Kommentera