Brynäs IF

723852 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1168166

Sv: A propósito de nada
Jajjen: Tackar! Kunde inte ha utryckt mig bättre själv. Dessutom rör prishöjningen som diskuterats väldigt få platser. De fyra mittsektionerna rymmer ca 1000-1500 personer. På just dessa sektioner finns det ett flertal seriebiljetter, jag skulle tippa på runt 50% förra säsongen. Nu med årets priser på seriekort, där det är avsevärt billigare med seriekort än lösbiljetter, kan man tänka att de som går ofta köper just ett sånt där. Så den publik som nu möljligen "tappas" rör sig om några hundra personer och dessa går säkert att fylla på med på andra sektioner.

Förövrigt tycker även jag att det är svinigt dyrt att gå på hockey, men samtidigt skulle jag inte kunna vara utan det ens om biljettpriserna dubblerades.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
HF: Om det tappas besökare på dyrplatserna tar gärna jag över några av dom. Jag har aldrig lyckats få tag på långsida mitt vare sej via Ticnet eller kansliet. Kanske finns fler än jag som står på kö.

Och visst är det dyrt med ett hockeybesök. Men allt är ju relativt. Härom året betalade jag 1.500 kr för en matchbiljett på Camp Nou. El Classico går för 4.000 spänn.

Brynäs och sprit kan aldrig bli för dyrt.
Kommentera