Brynäs IF

723852 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1168240

Sv: A propósito de nada
Huge: Du fick med det mesta utom den ironi jag skrev med. Men OK.
För din vetskap så har jag både varnat och stängt av personer som varit FÖR onyaserade och inte tonat ner sin besvikelse efter en händelse. Men öppenbarligen så kan du och vet om allt som görs här på HS iom att du yttrar dig. I det fallet drar du dig inte att rikta kritik.
OM det är så att du aldrig kommenterar nånting för att du inte har alla fakta så kan du alltså aldrig ha en åsikt då fakta alltid är olika beroende på källan och vad källan har får åsikter.

OM jag hade en hjärnkirurg som skulle börja skära i mig så skulle jag nog förutsätta att han besitter en gedigen utbildning för ingreppet. Men när det gäller de "högst kompetenta" personer som du alltid försvarar besitter lämplig utbildning som tar alla dessa "korrekta" beslut dagarna i ända så har jag mina tvivel.

Att du inte är ensam om att ge bifall till biljettfrågan betvivlar jag inte alls men detta ger inte per automatik dig rätt eller mig fel. Som jag har skrivit innan. Vi får se vad som händer efter säsongen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
GävleLasse: Om du nu ironiserar och alltså överdriver när du påstår att jag aldrig kritiserar beslut som tas, så missade jag den ironin.
Ber om ursäkt för det.
Men du har uppenbarligen helt missat min poäng, som inte har ett dugg med dina ev verkställda varningar och avstängningar att göra.
Min poäng är att du emellanåt kanske kunde ironisera lite över de som trots allt är i majoritet härinne: de som nästan alltid gnäller över och kritiserar det mesta som Brynäs företar sig.

"Att du inte är ensam om att ge bifall till biljettfrågan betvivlar jag inte alls men detta ger inte per automatik dig rätt eller mig fel."

Håller med, men det var inte heller det saken gällde.
Utan om det nya biljettupplägget verkar vara vettigt eller helt uppåt väggarna.
Om man nu tar ett beslut som de flesta i dagsläget tycker vara vettigt så kan man ju inte hänga beslutsfattarna nästa år, om det visar sig att man tappat ekonomiskt på upplägget.
Det är isf bara den som sitter på en kristallkula som har rätten att kritisera tidigare tagna beslut av den här arten.
Kommentera