Brynäs IF

723746 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1171104

Sv: A propósito de nada

Huge: Vad det gäller träningsdosen på förmiddagen kan jag bara gå på det som sagts här.

Att man kör hårda träningspass samma dag som match är rätt ovanligt. Vill man ha ut mesta möjliga av träningsmatchen ska man ju göra den så tävlingslik som möjligt. Annars tappar man ju de viktigaste sakerna, som matchtempo, samspel och matchsituationer med normala förutsättningar. Och att man spelar en träningsmatch bara för att ge mental träning kring trötta skallar, känns väldigt oortodoxt.

Att påstå att en träningsmatch med tunga ben är roligare än att träna som vanligt hemma är ju att slå in en öppen dörr. Så det kan ingen säga emot dig, men nu var det ju inte det som var själva poängen.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Poffa: Håller med om att det säkert är ovanligt med hårda träningspass samma dag som match, men här talar vi som sagt om andra träningsmatchen där spelarna lite hårddraget knappt har fått på sig skridskorna efter uppehållet, sas.
Vi talar inte om ex en seriematch eller ens en träningsmatch strax innan seriestar, där fokus kanske ligger mer på att göra en bra match och helst vinna densamma.
Sen har jag aldrig påstått att man skulle spela en träningsmatch med trötta skallar i syftet att enbart träna det mentala, utan att man får den träningen på köpet sas när man ändå har en träningsmatch inbokad sen länge.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Poffa:Så skönt att någon som inte ens var på plats kan utröna detta. Tydligen är det som vanligt. Det som inte står på textv har aldrig hänt.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Limpan höll nollan för Timrå idag också...
Kommentera