Brynäs IF

723731 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1171118

Sv: A propósito de nada
Huge: Jag får inte ihop det du skriver. Ett tungt ispass samma dag som man har träningsmatch? Och sedan börjar du jiddra om skaderisker och annat? Nej du, de enda som gjorde nåt tungt ispass igår var i så fall de spelare som INTE spelade mot mora. Du vet de nya spelare som skulle inskolas. Aero tex ;)

Det är väldigt enkelt. Alla lag befinner sig i olika skeden i sina respektive upplägg. "Ambitioner" och allt annat står åt sidan så fort pucken släpps. En hockeyspelare på elitnivå vill vinna, så enkelt är det. Anderséns sågning av sig själv och de andra bärande i laget visar på att man inte är nöjd över resultatet. Man vill vinna helt enkelt.

Sedan håller jag med dig om vad man från lagledning vill ha ut från matchen. Men vina det ville man, lita på det.

Tungt ispass samma dag som match.. näe du....
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
GävleLasse: Självfallet så vill spelarna vinna även träningsmatcherna, och det trots att man kanske är rejält nedtränade och vet med sig att matchen i grunden är till för att slipa på saker man vill förbättra etc.
Men det är ju inte det saken gäller, eller hur?
Vi diskuterar ifall det är möjligt att köra ett hårt träningspass inför en så pass tidig träningsmatch som den igår.
Jag vill hävda att OM man nu kört ett hårt pass innan matchen (ngt som vår hobbytränare Lindström bestämt hävdar eftersom spelarna sett lite trötta ut när dom klev på bussen) så kan det mkt möjligt vara ett medvetet beslut och inte ngt speciellt anmärkningsvärt öht.
Fast nu blir det än mer förvirrande eftersom DU påstår att det bara är de spelare som stannade hemma som kört hårt, och Lindström som påstår att övriga spelare kört ett hårt ispass innan match.
Hur ska ni ha det egentligen?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
GävleLasse: Kanske är bra för gruppdynamiken?
Kommentera