Brynäs IF

723731 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1171139

Sv: A propósito de nada
GävleLasse: Självfallet så vill spelarna vinna även träningsmatcherna, och det trots att man kanske är rejält nedtränade och vet med sig att matchen i grunden är till för att slipa på saker man vill förbättra etc.
Men det är ju inte det saken gäller, eller hur?
Vi diskuterar ifall det är möjligt att köra ett hårt träningspass inför en så pass tidig träningsmatch som den igår.
Jag vill hävda att OM man nu kört ett hårt pass innan matchen (ngt som vår hobbytränare Lindström bestämt hävdar eftersom spelarna sett lite trötta ut när dom klev på bussen) så kan det mkt möjligt vara ett medvetet beslut och inte ngt speciellt anmärkningsvärt öht.
Fast nu blir det än mer förvirrande eftersom DU påstår att det bara är de spelare som stannade hemma som kört hårt, och Lindström som påstår att övriga spelare kört ett hårt ispass innan match.
Hur ska ni ha det egentligen?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: Ta och titta på grejer live istället för att vara sån världsmästarre hemma framför datorn och text tv. Fram till dess du gjort detta kommer jag och väldigt många andra här inne bara att ignorera dina påhopp och rövslickeri.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: Jag tänker inte försvara ett jota om vad Lindström påstår, det får han göra själv. Jag har sett mången träningar genom åren och skulle det vara så att Brynäs kört ett hårt ispass och sedan satt sig på bussen till Mora för matchspel så är detta något nytt upplägg. Ett upplägg som jag tycker känns väldigt riskabelt. Trötta skallar ger inget annat än att man tappar fokus och skaderiskerna ökar markant. Därför tycker jag det känns en smula anmärkningsvårt. En sak vet jag i alla fall och det är att de spelare som inte skall delta i match brukar åka på att stanna längre efter matchvärmningen och köra ett mycket hårdare extrapass.

När det gäller PP och andra former av specialteams så har Brynäs aldrig börjat träna sånt förrän den senaste delen av försäsongen, om ens då. Man har ju av tradition inte satt formationerna än och man brukar vilja ha ett par riktiga matcher innan man börjar experimentera. Om detta är rätt eller fel låter jag vara osagt men det är i alla fall så man har gjort.
Kommentera