Brynäs IF

723732 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1171146

Sv: A propósito de nada
Huge: Jag tänker inte försvara ett jota om vad Lindström påstår, det får han göra själv. Jag har sett mången träningar genom åren och skulle det vara så att Brynäs kört ett hårt ispass och sedan satt sig på bussen till Mora för matchspel så är detta något nytt upplägg. Ett upplägg som jag tycker känns väldigt riskabelt. Trötta skallar ger inget annat än att man tappar fokus och skaderiskerna ökar markant. Därför tycker jag det känns en smula anmärkningsvårt. En sak vet jag i alla fall och det är att de spelare som inte skall delta i match brukar åka på att stanna längre efter matchvärmningen och köra ett mycket hårdare extrapass.

När det gäller PP och andra former av specialteams så har Brynäs aldrig börjat träna sånt förrän den senaste delen av försäsongen, om ens då. Man har ju av tradition inte satt formationerna än och man brukar vilja ha ett par riktiga matcher innan man börjar experimentera. Om detta är rätt eller fel låter jag vara osagt men det är i alla fall så man har gjort.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
GävleLasse: Tycker att det är alldeles utmärkt att man kör skiten ur spelarna innan match. Det som inte dödar det härdar :-)
Kommentera