Brynäs IF

723731 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1172466

Sv: Brynäs IF-AIK
Nyss hemkommen från matchen nu! Måste börja med att berömma Bertilsson, tror han kan bli en av Brynäs bästa backar denna säsong. Han spelar så fysiskt han behöver, spelar enkelt och gör väldigt få misstag. Han ser ruskigt stabil ut.

Granström, Andersén och till viss del Dixon spelade FYSISKT idag. Riktigt kul att se.

Somervuori och Kahnberg gör det dom ska - mål!

Juniorerna fortsatt jävligt pigga och rappa. Förvånades över hur stark Rödin var i sarghörnorna många gånger i matchen. Har aldrig uppfattat honom som någon bra sargspelare, men idag var han det.

Lauritzen var fruktansvärt bra idag, förmodligen bäst i Brynäs denna match. Markström kanon också, speciellt i sista perioden som rycktes sönder av en hel del utvisningar och gruff.

Backsidan känns väldigt darrig och framför allt skadekänslig som bara attan. Bertilsson, Andersén och Sunken tycker jag känns bra och stabila. Jonsson är briljant mellan varven men dippar fruktansvärt i vissa perioder. Juuso (var inte med idag) och Nolander är väl hyggliga backar men inte mer. Brynäs skulle verkligen behöva stärka upp med en riktigt stor och defensivt bra back, då skulle det känns mycket tryggare.

På det stora hela en bra match av Brynäs som vinns rättvist trots att man förlorade skotten.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF-AIK
MarcusElving: Var också på matchen och håller med på alla punkter.

Dock kan jag inte sluta störa mig på hur nonchalant Lauritzen är då och då, han är bra med puck och på att hitta fräcka passningar, inget snack om den saken.
Men måste karl försöka dra två forwards på egen blå som sista gubbe innan han släpper pucken?
Det straffade sig flera gånger förra säsongen när han dribblade över sitt huvud och det kommer garanterat göra det många gånger i år också.. Men i övrigt var han jävligt bra.

Vill också plussa extra för Granström som efter 25 sekunder (jag klockade) redan hade golvat en back och en forward (ordentligt) och fortsatte i samma stil rakt igenom.

Ge karln ett livstidskontrakt för fan!
Kommentera

Sv: Brynäs IF-AIK
MarcusElving: Fysiskt, enkelt och få misstag, det låter precis som hur Jonathan Carlsson spelade förra säsongen. Låter bra.
Håller med om att backsidan är rejält tunn. Frågan är om en spelare som Hedin skulle kunna tillföra något? Knappast med nuvarande självförtroende men man vet aldrig...
Kommentera