Brynäs IF

723730 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1172484

Sv: Brynäs IF-AIK
MarcusElving: Var också på matchen och håller med på alla punkter.

Dock kan jag inte sluta störa mig på hur nonchalant Lauritzen är då och då, han är bra med puck och på att hitta fräcka passningar, inget snack om den saken.
Men måste karl försöka dra två forwards på egen blå som sista gubbe innan han släpper pucken?
Det straffade sig flera gånger förra säsongen när han dribblade över sitt huvud och det kommer garanterat göra det många gånger i år också.. Men i övrigt var han jävligt bra.

Vill också plussa extra för Granström som efter 25 sekunder (jag klockade) redan hade golvat en back och en forward (ordentligt) och fortsatte i samma stil rakt igenom.

Ge karln ett livstidskontrakt för fan!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF-AIK
Partyjack: Ja, Lauritzen har en tendens att bli överdrivet dribblig mellan varven. Hoppas att Czarnecki noterar samma sak och berättar för honom att man ibland kanske bara ska lägga ut pucken i mittzon eller åka över röd och dumpa ner pucken. Han dribblar väldigt bra, men ibland för mycket! Idag var han briljant i anfallszon och snurrande friskt runt förvirrade AIK-backar. Han får vara lite mer återhållssam i försvars och mittzon så ska det nog bli bra.

Ja, Granström får spela i Brynäs resten av sin karriär om han vill. Han går ut och sätter fart på matchen direkt! Och håller i hela matchen också. Alla vill spela med Granström, ingen vill spea mot Granström. Jag hoppas VERKLIGEN Sundlöv ser hur värdefull han är för laget och fansen, slår vad om att han drar några åskådare extra varje match bara på egen hand. Skriv ett långtidskontrakt när kontraktet går ut (om han vill förstås) och låt det kosta om det kosta vill.
Kommentera

Sv: Brynäs IF-AIK
Partyjack:

Håller med, Granström är en sån hjälte att han ska erbjudas iaf 5 års kontrakt. Jag njuter när jag ser honom på isen varje byte. Stenhård krigare.
Kommentera