Brynäs IF

723730 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1172491

Sv: Brynäs IF-AIK
Partyjack: Ja, Lauritzen har en tendens att bli överdrivet dribblig mellan varven. Hoppas att Czarnecki noterar samma sak och berättar för honom att man ibland kanske bara ska lägga ut pucken i mittzon eller åka över röd och dumpa ner pucken. Han dribblar väldigt bra, men ibland för mycket! Idag var han briljant i anfallszon och snurrande friskt runt förvirrade AIK-backar. Han får vara lite mer återhållssam i försvars och mittzon så ska det nog bli bra.

Ja, Granström får spela i Brynäs resten av sin karriär om han vill. Han går ut och sätter fart på matchen direkt! Och håller i hela matchen också. Alla vill spela med Granström, ingen vill spea mot Granström. Jag hoppas VERKLIGEN Sundlöv ser hur värdefull han är för laget och fansen, slår vad om att han drar några åskådare extra varje match bara på egen hand. Skriv ett långtidskontrakt när kontraktet går ut (om han vill förstås) och låt det kosta om det kosta vill.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF-AIK
MarcusElving: Ja, Granström är grym. En riktig kämpe som till skillnad från typ LE Spets har både tanke och kraft bakom det han gör. AIK har visserligen en ganska patetisk backuppsättning, i jämförelse med resterande delar av deras lag som består av idel allsvenska klasspelare, och deras backar kan knappast jämföras med ett elitserielags, men hur som haver satte Granis & co bra press. Även kul att se Markström tillbaka i god form.
Kommentera