Brynäs IF

723731 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1186506

Sv: Inför Brynäs - Luleå
GävleLasse: "Tycker du att vår backbesättning ser stark ut? Skadefri håller den ES klass men den är extremt känslig för skador..."
Verkligen. Som jag och många andra poängterade innan säsongen så är det en dålig riskanalys av Sundlöv & Co.
En backbesättning bör vara 8 spelare stark, men i Brynäs fall är den bara 7 varav två dessutom är nyuppflyttade juniorer. Bara det är riskabelt.
Dessutom fanns det förra året ett antal namn från J-20 som kunde fylla på underifrån, som Bertilsson, Hassel, Andersson och Löf.
I år finns endast Berglind.

Gällande Kudroc så är det en spelartyp som saknas i Brynäs. När motståndarna också nu märker hur omutlig Markan är så kommer det att innebära att de kommer göra allt för att få honom ur balans. Dessutom har de JVM bilderna i bakhuvudet när Canada gjorde motsvarande, det kan fungera.
Kudroc är i ett sådant läge oumbärlig som jag ser det. Det är liksom inte hans förmåga att slå Djoospassningar som vi behöver honom utan han har helt andra kvaliteter. Är ”Nordqvist kontot” öppet?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Inför Brynäs - Luleå
Huss: Tycker at arnio gör en bra analys av läget.
Såg i dagens Sportexpressen att Brynäs tydligen är intresserade av Alexander Hellström och att det isf skulle handla om att hyra honom.
Mkt pågår säkert bakom kulisserna som vi inte har en aning om och det är väl inte helt omöjligt att man haft en buffert för en sån värvning.
Speciellt med tanke på att Hammarström & Co tidigare deklarerat att man bara varit intresserade av ett riktigt bra backnamn ifall det skulle bli aktuellt med en ny back.
Tycker isf att Hellström passar in i det resonemanget.
Men helt plötsligt går Andersén sönder och läget blir akut. Kudroc fanns tillgänglig med kort varsel och man blev tvungen värva honom med de ev buffertmedel som var undanlagda till klassvärvningen som Hammarström talat om.
Mao: Kudroc får nu gå eftersom han gjort sin plikt sas, och Andersén är tillbaka i spel igen.
Då uppstår frågan: hyra Hellström resten av säsongen eller lägga de pengarna på Kudroc?
Tufft val men man hade ju helst sett båda i laget....
Kommentera