Brynäs IF

723723 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1186834

Sv: Kudroc
65selander: Bra att Kudden är kvar oktober ut. Men hur kan man första via Inge Hammarström jaga en back med NHL-meriter för att sen inte ha råd att förlänga med Kudden? Är det så att man sitter på en säck pengar som är reserverade för en ny back som en mer långsiktig lösning (verkar inte troligt)?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Kudroc
Jompe: Var hittar man att Inge sagt att man jagar en back med NHL meriter?
Kommentera

Sv: Kudroc
Jompe: Ja, det låter lite märkligt.
Och skulle det nu (som du säger mot förmodan) vara så att man sitter på den där säcken med pengar så tycker jag att man isf uppträtt mkt ohederligt mot Kudroc.
Vore inte snyggt om man först försöker smöra för Kudroc och be honom stanna åtminstone månaden ut för att därefter tacka honom för det som varit och sen slanta upp för ex Hellström eller nåt annat man fått korn på.
Men det troligast är väl att man helt enkelt inte har några pengar kvar och att pengarna som isf skulle ha gått till en "NHL-meriterad" back nu brändes på Kudroc iom att läget blev akut.
Den NHL-meriterade värvningen tror jag låg på ett lite mer långsiktigt plan, dvs att man ville ta god tid på sig för att vara säker på att få en riktigt bra back.
Eller så är det som nån sa: Inge H har öppnat käften innan han tänkt sig för...
:-)
Kommentera

Sv: Kudroc
Jompe: Det här är ett sätt att få Kudroc att stå på tårna varje match och inte slå sig till ro om han istället skulle få ett långtidskontrakt.
Som jag har sagt förut, det finns pengar till en back....
Kommentera

Sv: Kudroc
Jompe: Snarast är det väl att Inge H inte förstår vad han skapar för förväntningar när han uttalar sig som han gör.
Det är en sak att hans analys om en svag backbesättning är korrekt men att kunna förstärka den kräver som sagt pengar, dem sitter inte Inge H på.
Kommentera