Brynäs IF

723866 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1190016

Sv: A propósito de nada
Zzz: "Men Kahnberg och Somervuori tillför en hel del annat som vi saknade förra året och är då bra värvningar fast dom inte producerar som förväntat."

Helt rätt.
Den som tycker att det inte hänt speciellt mkt med vårt offensiva spel sen Kahna och Eero kom måste vara blind, alt väldigt okunnig.
Och vad målskyttet beträffar: underlaget (10 matcher) är alldeles för tunt för att fastställa att dom inte producerat som förväntat.
Finns flera offensiva spelare i andra lag som också haft problem med målskyttet så här långt, vilket visar att fenomenet inte är nån ovanlighet direkt.
Sen beror allt på vilka förväntningar man har på dom båda vad gäller just målskyttet.
Tror att många haft alldeles för höga förväntningar och fortfarande har det.
Utgår man ifrån det som tränarna hävdat redan från start, nämligen att dom i första hand är värvade för att höja nivån på offensiven och att målskytter naturligtvis är viktigt men inte avgörande för om spelarna ex ska bänkas eller få fortsatt förtroende, så har man en klart mer realistisk utgångspunkt i sitt resonemang.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: Ja, det är ju oerhört många som har haft problem med målskyttet hittills. Det är väl i princip bara Dixon (3), Granström (3) och Hietanen (2) som har producerat på en godkänd nivå av de som spelar powerplay.
Kommentera