Brynäs IF

725424 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #1191730

Sv: A propósito de nada
starkt att stjäla en pinne efter en medioker insats. Dagens plus till Markström och Hiettanen, dagens minus, publiksiffran.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
rafalski: Svårt att bedöma vår insats idag men sett över hela matchen får vi vara glada över 1 pinne. Nyckeln till deras vändning var att dom fick reduceringen till 1-2 alldeles för snabbt. Där växte dom och kom in i matchen ordentligt.
Resten av matchen var ju deras och en storspelande Markan plus uppoffrande försvarsspel och lite ineffektivitet hos gästerna gör att det blir delad pott.
Markan riktigt bra även om han säkert grämer sig över kvitteringspucken som inte såg helt otagbar ut. I övrigt ett gäng svettiga räddningar som höll oss kvar i matchen.
Utan Dacke, Jonsson och Bertilsson gör vi en bra kämpainsats i en riktigt bra hockeymatch, som jag ser det.
De som begär klapp-klappspel av dett decimerat Brynäs där motståndaren dessutom gör en riktigt bra match har förväntningar som inte känns speciellt realistiska.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Brynäs får den publiksiffra de förtjänar. Skulle tex, en biograf bara visa skitfilmer så skulle inte många komma, i alla fall inte om det kostade över 200-spänn.

Skulle Brynäs spela en positiv anfallshockey så tror jag att fler skulle komma även om det togs lika få poäng somnu med den defensiva feghockeyn.
Kommentera