Brynäs IF

725438 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #1191785

Sv: A propósito de nada
rafalski: Svårt att bedöma vår insats idag men sett över hela matchen får vi vara glada över 1 pinne. Nyckeln till deras vändning var att dom fick reduceringen till 1-2 alldeles för snabbt. Där växte dom och kom in i matchen ordentligt.
Resten av matchen var ju deras och en storspelande Markan plus uppoffrande försvarsspel och lite ineffektivitet hos gästerna gör att det blir delad pott.
Markan riktigt bra även om han säkert grämer sig över kvitteringspucken som inte såg helt otagbar ut. I övrigt ett gäng svettiga räddningar som höll oss kvar i matchen.
Utan Dacke, Jonsson och Bertilsson gör vi en bra kämpainsats i en riktigt bra hockeymatch, som jag ser det.
De som begär klapp-klappspel av dett decimerat Brynäs där motståndaren dessutom gör en riktigt bra match har förväntningar som inte känns speciellt realistiska.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: Ooo allsmäktige hockeyorakel, kan ni inte kommentera den usle avfällingen N. Wikegårds uttalande på hockeykväll?

Eder underdånigaste tjänare AVGÅ.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: Ingen har begärt klapp-klappspel. Men man borde kunna begära att laget åtminstone försöker anfalla lite grann istället för att fega och flippa ut pucken i mittzon så fort man får tag på den i egen zon.

Hur ska man kunna vinna matcher om man lägger sig på försvar och låter motståndaren anfalla gång på gång så fort man leder med 1 mål.

2-2 mot Linköping hade jag säkert köpt om jag inte sett matchen. Men har man sett matchen är man så fruktansvärt besviken på att Brynäs slarvar bort en 2-0 ledning endast genom att man fegar ur och backar hem. 2-0 efter några minuter borde gett mer energi och anfallsvilja till hemmalaget, men nej då vi ställer oss på egen blå och väntar i 55 minuter.

Något som bevisligen inte funkar särskilt bra, eller hur?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge:

Med lönerna som de här spelarna glider omkring med skall man kunna spela pucken från en spelare till en annan någon gång under matchen.
Det klarar de i Div 1. Utan fantasilöner.

Offentliga löner!

Fan, varumärket är nere i källaren.
Ställ krav, för helvete!

Att det är spelare borta vet alla, men så är det för alla lag.

Poängen är en sak, det potenslösa spelet nåt helt annat.

Könsord.
Kommentera