Brynäs IF

725453 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #1191804

Sv: A propósito de nada
Huge: Ingen har begärt klapp-klappspel. Men man borde kunna begära att laget åtminstone försöker anfalla lite grann istället för att fega och flippa ut pucken i mittzon så fort man får tag på den i egen zon.

Hur ska man kunna vinna matcher om man lägger sig på försvar och låter motståndaren anfalla gång på gång så fort man leder med 1 mål.

2-2 mot Linköping hade jag säkert köpt om jag inte sett matchen. Men har man sett matchen är man så fruktansvärt besviken på att Brynäs slarvar bort en 2-0 ledning endast genom att man fegar ur och backar hem. 2-0 efter några minuter borde gett mer energi och anfallsvilja till hemmalaget, men nej då vi ställer oss på egen blå och väntar i 55 minuter.

Något som bevisligen inte funkar särskilt bra, eller hur?