Brynäs IF

724944 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #1191961

Sv: A propósito de nada
Känns lite väl gnälligt ikväll på vissa håll. Med åtanke att vi saknar Dackell, Jonsson, Berilsson, Sandin och (Nodqvist) så gör vi en helt godkänd insats och LHC låg klart närmare segern över 60 min.

CZ vara eller inte vara känns också som en konstig diskussion, vad begär vi av honom? Jaja visst vore det roligt att tillbringa 60 min i anfallszon och på vissa här inne kan man tro att CZ stoppar laget från det spelet, trams!

Ta vilket som helst av våra konkurrenter och plocka bort två bärande spelare så inser man att det är just nu vår starka defensicv som ändå gör att vi är med i matcherna och tar poäng.

När vi kan ställa alla ordinarie spelare på isen framöver så kommer nog anfallsspelet att bli betydligt vassare.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
rafalski:

Vi ledde ju med 2-0 efter ett par minuter!

Det jag är missnöjd över är hur Brynäs fegar ur och liksom försöker försvara sig i 55 minuter, det går sällan vägen. Okej om man leder med 2-0 inför sista perioden eller leder med 2-1 när det är 7-8 minuter kvar, då kan man mycket väl ställa upp och försöka spela på resultatet och inte tappa folk.

Vissa stunder såg det rent ut sagt patetiskt ut när man erövrade pucken i egen zon. Puckarna slängdes ut till LHC spelare som anföll och anföll gång på gång. Man måste ner i anfallszon också annars orkar man inte stå emot lag som Linköping, det såg vi idag..

Om någon erbjudit mig 2-2 och en poäng innan matchen med tanke på förutsättningarna så hade jag tagit det alla dagar i veckan. Men med tanke på hur matchen såg ut så kan jag inte låta bli att vara besviken. Jag ser det som två missade pinnar ikväll faktiskt. Med lite annorlunda taktik efter 2-0 målet tror jag att vi hade tagit 3 pinnar.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
rafalski: Att ens ta upp att vi saknar Nordqvist tycker jag känns som att man grävt vääldigt djupt i bortförklaringsdatabasen.

Han har inte tagit ett enda skär i Brynäsdressen och det känns som att alla tror att han är en superspelare...

Visst kommer han att göra skillnad i Brynäs, det tvivlar jag inte på. Men hur många matcher tar det för honom att bli omskolad till "smart" tvåvägscenter som är märkbart ineffekltiv... Precis som Cz lyckats göra med det flesta offensivt lagda spelare som kommer till Brynäs.

Hur attraktivt är det med ishockey i Gävle med en tränare som har starkare defensivtänk än själva sexualdriften...
Kommentera

Sv: A propósito de nada
rafalski: Problemet är väl kanske just det att det är en hel del "sen" och "nog". ES spelas ju tyvärr just nu...också....:-)
Kommentera