Inlägg #1191978

Sv: A propósito de nada
rafalski:

Vi ledde ju med 2-0 efter ett par minuter!

Det jag är missnöjd över är hur Brynäs fegar ur och liksom försöker försvara sig i 55 minuter, det går sällan vägen. Okej om man leder med 2-0 inför sista perioden eller leder med 2-1 när det är 7-8 minuter kvar, då kan man mycket väl ställa upp och försöka spela på resultatet och inte tappa folk.

Vissa stunder såg det rent ut sagt patetiskt ut när man erövrade pucken i egen zon. Puckarna slängdes ut till LHC spelare som anföll och anföll gång på gång. Man måste ner i anfallszon också annars orkar man inte stå emot lag som Linköping, det såg vi idag..

Om någon erbjudit mig 2-2 och en poäng innan matchen med tanke på förutsättningarna så hade jag tagit det alla dagar i veckan. Men med tanke på hur matchen såg ut så kan jag inte låta bli att vara besviken. Jag ser det som två missade pinnar ikväll faktiskt. Med lite annorlunda taktik efter 2-0 målet tror jag att vi hade tagit 3 pinnar.