Brynäs IF

724982 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #1191998

Sv: A propósito de nada
rafalski: Cz löser den viktigaste upgiften helt ok, dvs. att ta tilläckligt med poäng för att slippa KS och kanske tom. nå slutspel. Men förra årets säsong, trots slutspel, vill jag helst slippa. Brynäs var utspelade i var och varannan match. Nån som minns en match där Brynäs förde spelet? I år har det sett betydligt bättre ut. Brynäs har ägt vissa matcher helt. Ffa luleåmatchen var en påminnelse om hur det kan se ut.

Men hur tar vi nästa steg? Vi gör fortfarande larvigt lite mål. Är det en slump att erkända målskyttar som Somervouri och Kahnberg fått blött krut i Brynäs? Är det bara taskigt av Wikegård och Renberg när dom tycker att Brynäs ser trötta och bekväma ut och inte vågar nåt? Är det bara publikens fel när dom väljer skitprogram på TV före Läkerolen? Ja, inte fan vet jag. Jag bara undrar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Jajjen: Vad gäller blöt krut i bössan så kan knappast Kahnberg anklagas för att ösa in mål sista säsongerna, där kan vi nog mer hoppas på en nytändning när han kom till oss. Jag är nöjd med vad han visat hittills, tycker han jobbar hårt och vågar trots att sjävförtroendet nog inte är på topp.

Eero spelar i en helt annan omgivning nu än i FBK, han jobbar hårt både offensivt och defensivt och kommer garanterat att producera mer framåt framöver.

Sen vad Rehnberg och Wikegård tycker skiter jag högakningsfullt i, inget i Brynäs spel indikerar på bekvämlighet eller trötthet.
Kommentera