Brynäs IF

724982 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #1191991

Sv: A propósito de nada
Skitstöveln: Självklart ska fokus ligga på nästa match, men en del härinne verkar ha en uppfattnig att Brynäs kan styra händelserna på isen efter behag. Oftast är det samma skribenter som inte gett Brynäs en chans att kunna spela anständig hockey, lite märkligt kan tyckas.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
rafalski: Cz löser den viktigaste upgiften helt ok, dvs. att ta tilläckligt med poäng för att slippa KS och kanske tom. nå slutspel. Men förra årets säsong, trots slutspel, vill jag helst slippa. Brynäs var utspelade i var och varannan match. Nån som minns en match där Brynäs förde spelet? I år har det sett betydligt bättre ut. Brynäs har ägt vissa matcher helt. Ffa luleåmatchen var en påminnelse om hur det kan se ut.

Men hur tar vi nästa steg? Vi gör fortfarande larvigt lite mål. Är det en slump att erkända målskyttar som Somervouri och Kahnberg fått blött krut i Brynäs? Är det bara taskigt av Wikegård och Renberg när dom tycker att Brynäs ser trötta och bekväma ut och inte vågar nåt? Är det bara publikens fel när dom väljer skitprogram på TV före Läkerolen? Ja, inte fan vet jag. Jag bara undrar.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
rafalski:

Det där ballongpuckarna ut ur egen zon, eller alla passningar som inte når rätt adress har inte med motståndaren att göra, det är ett val varje spelare gör.
Till slut åker ingen för att göra sig spelbar och då blir det ändå mer ballongpuckar ut i mittzon eller i bästa falla pass till stillastående medspelare som DÅ är ett lätt byte för checkande motståndare.

Göra det lätt för motståndaren eller göra det svårt.

Med ärkedefensiven i förstarummet blir det lätt för passivt.

Vi har gjort minst mål och släppt in minst mål, vad är det om inte kännetecken på ett defensivt tänkande och spelande lag.

Hur ser spelarmaterialet ut?

Två spelare är värvade till i år för offensiv hockey, en uttrycker sin syn på styrspel.
Juniorerna är fostrade/utbildade i flipperspelshockey i överljudsfart.

CZE behöver tvåvägsspelande defensiva spelare för att spela sin hockey.
Typ Dacke, typ Hansen, typ Molin, typ Sundström...


Obalans.


Men vi är nöjd med slutspel.
Kommentera