Brynäs IF

723775 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1271020

Sv: A propósito de nada

Poffa: Jag och teddykgb känner Berg sen länge (som skribent) och vi anser att han är lite väl negativ vad gäller i stort sett allt som rör Brynäs.
Inte konstigare än att många säkert tycker det omvända om mig.
Att vi nu raljerat lite om hans svartsyn när han helt plötsligt dyker upp, uppfattas säkert av de flesta härinne som inte speciellt allvarligt menat.
Och definitivt inte som nåt mer allvarligt än det raljerande och "hån" som i övrigt förekommer härinne, både vad gäller skribenter emellan men även när det handlar om saker riktat till utomstående (spelare, ledare osv).

Antingen vill du moralisera på nåt sätt och försöka läxa upp mig för att jag är omogen, och det har du all rätt att göra om du känner för det.
Isf utgår jag ifrån att du i fortsättningen agerar moraltant härinne, så fort du ser nåt liknande från andra skribenter.

Eller så försöker du antyda att jag gått över gränsen för det tillåtna, och isf är det väl du som är omogen som inte tar upp saken via bubbla eller mail istf att läxa upp mig härinne offentligt.

Själv tycker jag att du överreagerat å det grövsta.

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: Ja jag håller med dig...jag tycker Poffa överreagerar..
Jag tycker det var skrivet med glimten i ögat och jag är övertygad om Mr Berg förstod det också..
Kommentera

Sv: A propósito de nada

Huge: Hade du gått över gränsen för det tillåtna hade jag anmält inlägget. Så nej, du gick inte över gränsen.

Däremot anser jag, som vanlig skribent, att du som i normala fall är beredd att förlåta och glömma alla fel som Brynäs gör har en helt annan syn på när någon skribent här inne gör någonting. Nu har dessutom inte Anders Berg skrivit någonting sedan sin återkomst som du kan gnälla över, utan du fortsätter helt enkelt där det hela slutade i våras. Du gör det inte bara en gång, utan med två inlägg.

Så, som skribent, anser jag att du beter dig fruktansvärt löjligt.

Kommentera