Brynäs IF

723790 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1271027

Sv: A propósito de nada

Huge: Hade du gått över gränsen för det tillåtna hade jag anmält inlägget. Så nej, du gick inte över gränsen.

Däremot anser jag, som vanlig skribent, att du som i normala fall är beredd att förlåta och glömma alla fel som Brynäs gör har en helt annan syn på när någon skribent här inne gör någonting. Nu har dessutom inte Anders Berg skrivit någonting sedan sin återkomst som du kan gnälla över, utan du fortsätter helt enkelt där det hela slutade i våras. Du gör det inte bara en gång, utan med två inlägg.

Så, som skribent, anser jag att du beter dig fruktansvärt löjligt.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Poffa: Snacka om överreaktion.

Det handlar om en lätt raljering från två personer som tycker att en tredje person är alltför svartmålande och som VI anser aldrig är beredd att förlåta eller glömma de ev fel som Brynäs gör eller har gjort.

Inte konstigare än när andra raljerar över mig och mitt påstådda tokhyllande med ungefär samma "metoder", sas.

Att Berg ännu inte skrivit nåt som jag kan gnälla över skulle alltså vara ett skäl till varför jag skulle låta bli att raljera över att han tidigare varit så negativ, och att han nu helt plötsligt skulle ha bättrat sig, sas?

Tja, om så vore: är det då så farligt eller konstigt om jag via raljeringen ifrågasätter att han (enligt min mening) skulle ha blivit lite mer sansad och nyanserad under uppehållet han gjort härinne?

Nä, det hela känns mer som att du medvetet har övertolkat det hela och därmed gett dig själv möjligheten att ge mig en liten känga och leka moraltant.
Som skribent avstår jag från att rubricera det som löjligt.
Vi är alla lite löjliga till och från härinne....

Kommentera