Brynäs IF

724489 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #1303282

Sv: Greiss
arnio: Målvaktsfrågan är en svår kapitel men som du säger så har Greiss spelat bättre och bättre. Skrev också själv tidigare att han har blivit bättre men blev lämnat ensam igår och skymdes.
Jag tror att lösningen för problemen är, som jag har nämnt tidigare också, att tränarna tillsammnas med spelarna hittar ett bättre sätt att balansera anfall och försvar. Rollerna måste vara kristallklara och accepteras av varje enskild spelare.
Eftersom det inte finns pengar till förstärkningar så är det ingen större ide att diskutera eventuella förstärkningar. Men om pengarna fanns så skulle en stadig back vara första prioritet.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Greiss
Treklövern1912: En klockren analys.
Var det nån som ex kunde undgå att se hur stor påverkan Skrbek hade på Frölundas försvarsspel igår, jämfört med hur det sett ut tidigare?
Trots ovan omgivning så syntes det att han kommer att bli en rejäl defensiv förstärkning för deras del.
Greiss är självfallet ett jättetillskott på målvaktssidan, som jag ser det.
Ett par enstaka blundrar där utespelarna till största del får ta på sig skulden ändrar inte på min åsikt.
Med ytterligare matchvana och tid att lära känna sina lagkamrater och hur dom agerar på isen så kan han bli en rejäl joker i slutspelet.
I värsta fall hjält i KS...     ;-)
Kommentera

Sv: Greiss
Treklövern1912: Håller med om det du skriver till stora delar men saknar den "tur" en skicklig målvakt har...någon gång blir det en "idiot räddning" men varken Greiss eller Svedberg visar något sådant...Ja vi får hoppas att det vänder. Det är minst 15 poäng vi tappat på grund av målvakterna och till viss del ett dåligt försvarsspel. Inte underligt att man dricker :-))
Kommentera