Brynäs IF

724489 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #1303283

Sv: Greiss
Treklövern1912: Håller med om det du skriver till stora delar men saknar den "tur" en skicklig målvakt har...någon gång blir det en "idiot räddning" men varken Greiss eller Svedberg visar något sådant...Ja vi får hoppas att det vänder. Det är minst 15 poäng vi tappat på grund av målvakterna och till viss del ett dåligt försvarsspel. Inte underligt att man dricker :-))
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Greiss
benghan: Tajmingen av Greiss inträde var mycket olycklig. Svedberg hade börjat att visa en viss stabilitet och hade spelat några matcher i rad. När Greiss kommer så ställs han i målet direkt matchotränad samtidigt som laget spelar undermålig defensiv vid hans första match. Om det dåliga defensiven berodde på att man trodde att Greiss skulle göra succe eller att man inte riktigt litade på honom låter jag vara osagd. Greiss fick en dålig start och han började tvivla. Sedan dess har han sakta förbättrat sig.
I och med att han blev utbytt igår har läget blivit oroväckande. Nu gäller det att Cz förklarar beslutet för Greiss på ett övertygande sätt så att hans självförtoende blir inte ytterligare stukat. Om uppehållet kom vid rätt eller fel tillfälle med tanke på målvaktssituatoinen är svårt att svara på.
Trots petningen tidigare gjorde Svedberg klart godkänt insats igår, vilket visar stark mental styrka.
Kommentera

Sv: Greiss
Var det inte brynäs som var bättre tränade än någonsin elle?
Vad fan har ni tränat då? isdans elle!!!
Fyfan jag har vaknat flera gånger inatt och bara legat och tänkt på den här jävla matchen, fyfan igår kändes det som en brutal pungspark från laget.
Jag tror att felet i defensiven är att man litar inte på dom målvakter vi har+ att dom är inte tillräckligt bra helt enkelt!!!
Kommentera