Brynäs IF

724793 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #1310467

Sv: Skellefteå AIK-Brynäs IF 25/11-2010
Huge: Du har nog missat att "gammelgäddorna" är i minoritet... De blir färre och färre, och får allt mindre betydande roller på isen. Visst är de fortfarande betydelsefulla, men det är ju befängt att påstå att Dackell gör lika mycket nytta på isen och är lika viktig nu som tidigare säsonger. Alla kan se att han har blivit sämre och att de unga killarna har blivit bättre.

Och varför är Mads Hansen viktigare än t.ex Calle Järnkrok? Kom inte med argumentet att Hansen och Dackell alltid möter motståndarnas bästa kedja, därför att alla som ser på matcherna kan själva se att det är ett argument som helt och hållet saknar verklighetsförankring...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Skellefteå AIK-Brynäs IF 25/11-2010

Peja: " Du har nog missat att "gammelgäddorna" är i minoritet... De blir färre och färre, och får allt mindre betydande roller på isen. Visst är de fortfarande betydelsefulla, men det är ju befängt att påstå att Dackell gör lika mycket nytta på isen och är lika viktig nu som tidigare säsonger."

Dackell kanske inte producerar lika mkt i poängväg längre, men produktion handlar ju inte enbart om det. Trodde jag att du begrep.
Han är fortfarande lagets hjärta och själ, en pådrivare och förebild för framförallt dom yngre som är på väg upp.
Dom har nog djävligt mkt att tacka bl.a Dackell för skulle jag tro.
Han är därför fortfarande minst lika viktig på isen som han varit tidigare.
Ryktet om hans begynnande dalande stjärna är därför betydligt överdrivet, för att travestera Mark Twain.....     :-)

Kommentera