Brynäs IF

723775 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1559038

Sv: Brynäsare i Nordamerika
Huge: Ja, visst är det fascinerande att en spelare som tydligen inte har några kvalitéer överhuvudtaget kan gå in och prestera bra i NHL. Dessutom i en av världens största hockeyklubbar, med all den mentala belastning som det innebär.

Gurra88: Du väljer ju inte alls att lita på Sundlövs ord. Du väljer att lita på Sundlövs ord så länge det passar in i dina resonemang. Sundlöv sa exempelvis att Franson kom till jobbet och gav allt varje dag, medan du påstår att han var här på semester. Jag förstår dock att det är jobbigt för ditt ego och prestige att Franson uppenbarligen presterar i NHL.

Angående berömmet som NHL-experten delade ut till Franson, så är han bättre lämpad än mig att besvara exakt vilka situationer han menade. Jag rekommenderar dig att kolla på matchen och därefter återkomma.

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäsare i Nordamerika

Peja: Jag såg matchen och vet vilken situation han menade. Men det stod kanske inte på NHL.com??

"Du väljer ju inte alls att lita på Sundlövs ord. Du väljer att lita på Sundlövs ord så länge det passar in i dina resonemang. "

Ja självklart? Varför ska jag lita på hans ord när det inte passar mina resonmang? Det låter ju rent ut sagt puckat

I övrligt är det väl självklart att en kille med så många NHL-matcher platsar i NHL. Här gjorde han inte en endaste riktigt bra match. Det var ständigt dessa misstag, nonchalans, och ickefysiska spel som han visade upp. Den igår var bättre än samtliga han gjorde i Brynäs. Vilket säger en hel del om att han endast va här för att hålla formen igång snarare än att ge allt.

Kommentera