Brynäs IF

723790 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1559041

Sv: Brynäsare i Nordamerika

Peja: Jag såg matchen och vet vilken situation han menade. Men det stod kanske inte på NHL.com??

"Du väljer ju inte alls att lita på Sundlövs ord. Du väljer att lita på Sundlövs ord så länge det passar in i dina resonemang. "

Ja självklart? Varför ska jag lita på hans ord när det inte passar mina resonmang? Det låter ju rent ut sagt puckat

I övrligt är det väl självklart att en kille med så många NHL-matcher platsar i NHL. Här gjorde han inte en endaste riktigt bra match. Det var ständigt dessa misstag, nonchalans, och ickefysiska spel som han visade upp. Den igår var bättre än samtliga han gjorde i Brynäs. Vilket säger en hel del om att han endast va här för att hålla formen igång snarare än att ge allt.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäsare i Nordamerika
Gurra88: OK, fick intrycket av att du valde att se Caps istället för Toronto, med tanke på att du ifrågasatte mitt val att se Toronto istället, men jag antar att det bara var det för dig obligatoriska ifrågasättandet.

Jag som också såg matchen är för övrigt övertygad om att experten inte menade en specifik situation när han berömde Fransons och de andra backarnas överlägsenhet i egen zon. Han gjorde snarare bedömningen utifrån ett antal situationer som tillsammans skapade en trend/tendens i matchen.

Angående "Sundlövs ord". Du skrev att du valde att gå på Sundlövs ord. Det stämde uppenbarligen inte.
Kommentera