Brynäs IF

723792 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1559042

Sv: Brynäsare i Nordamerika
Gurra88: OK, fick intrycket av att du valde att se Caps istället för Toronto, med tanke på att du ifrågasatte mitt val att se Toronto istället, men jag antar att det bara var det för dig obligatoriska ifrågasättandet.

Jag som också såg matchen är för övrigt övertygad om att experten inte menade en specifik situation när han berömde Fransons och de andra backarnas överlägsenhet i egen zon. Han gjorde snarare bedömningen utifrån ett antal situationer som tillsammans skapade en trend/tendens i matchen.

Angående "Sundlövs ord". Du skrev att du valde att gå på Sundlövs ord. Det stämde uppenbarligen inte.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäsare i Nordamerika

Peja: Absolut, men tänkte se om han var lika dålig där som han var här. Men det var en helt annan passion utan att jag imponerades på något sätt.

Fel igen, de visade en situation vid målet där Franson helt enkelt höll fast en spelare vid en spelvändning. Men det missade du kanske?

Ja jag valde att gå på hans ord i denna fråga. När en sportchef i ett utlåtande ifrågasätter en spelare så kan du nog gånga den kritiken med 100 från hans sida. De var helt enkelt inte nöjda.

Kommentera

Sv: Brynäsare i Nordamerika

Peja: Men Gurra88 har aldrig tyckt om Franson... Nästan som man tror att Gurras flickvän eller nå har varit lite för mycket med Franson, under hans tid här i Gävle.

:)

Kommentera