Brynäs IF

723803 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1559051

Sv: Brynäsare i Nordamerika
Gurra88: Haha, tro vad du vill. Jag vet att jag kollade på matchen. Jag föredrar att kolla klart på matcher innan jag bedömer insatser, och det är även därför som jag i stort sett aldrig skrivit någonting under Brynäs bortamatcher, som jag följer på tv. Jag föredrar att kolla klart på matchen och därefter reflektera över den under x antal timmar. Då undviker man att styras av adrenalin och känslor. Det är även därför som jag skriver matchanalyser från Brynäs hemmamatcher x antal timmar efter matchen är slut, ibland dagen efter. Och eftersom jag i stort sett alltid kollar på matcher tillsammans med andra, ser jag inget socialt behov att reflektera här under själva matcherna heller.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäsare i Nordamerika

Peja: Om du nu verkligen hade kollat på matchen så hade du inte klarat hålla dig till dagen efter för att skriva ett inlägg. Nu gick du och la dig istället och kollade highlights på matchen och fick en tillräcklig bild för att kunna skryta om hans andraassist. Du hänvisar också till ett uttlåtande från kommentatorn du inte ens vet vad den gällde. Att du väntar och reflekterar är ju rent nonsens.

Det spelar fortfarande ingen roll om Cody är bra i NHL. Det gör knappast hans insats här ogjord. Här var han för dålig helt enkelt. Vi har sett det förrut. (Läs Arnason).

Kommentera

Sv: Brynäsare i Nordamerika
Peja: HAHAHA!!!
Kommentera