Brynäs IF

723804 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1559057

Sv: Brynäsare i Nordamerika

Peja: Om du nu verkligen hade kollat på matchen så hade du inte klarat hålla dig till dagen efter för att skriva ett inlägg. Nu gick du och la dig istället och kollade highlights på matchen och fick en tillräcklig bild för att kunna skryta om hans andraassist. Du hänvisar också till ett uttlåtande från kommentatorn du inte ens vet vad den gällde. Att du väntar och reflekterar är ju rent nonsens.

Det spelar fortfarande ingen roll om Cody är bra i NHL. Det gör knappast hans insats här ogjord. Här var han för dålig helt enkelt. Vi har sett det förrut. (Läs Arnason).

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäsare i Nordamerika
Gurra88:

1) Till skillnad från vad du tror, så skriver jag inte om Cody Fransons framfart för att provocera dig. Tro det eller ej, men allt handlar inte om dig. Du kan stryka sånt barnsligt trams som att jag "inte hade klarat av att hålla" mig till dagen efter.

2) Om du hade sett matchen hade du begripig vad expertkommentatorn snackade om i utlåtandet som jag delgav här, men du hade uppenbarligen ingen aning eftersom du trodde att en generell bedömning av matchen endast hade att göra med en situation.

3) "Det spelar fortfarande ingen roll om Cody är bra i NHL." Det spelar i allra högsta grad roll för den som vill följa hans framfart i NHL. Om du är ointresserad av hur Cody presterar i NHL bör du inte skriva i den här tråden, som handlar just om Brynäsares prestationer i NHL...

4) Eftersom du överhuvudtaget inte såg några kvalitéer i Cody under hans tid i Brynäs skulle jag på goda grunder kunna ifrågasätta om du verkligen såg en enda match som han gjorde i Brynäströjan...

mk: Ja, jag tror att det är bäst att skriva när man har taggat ner lite.

Redigerad kommentar

Kommentera