Brynäs IF

723812 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1559058

Sv: Brynäsare i Nordamerika
Gurra88:

1) Till skillnad från vad du tror, så skriver jag inte om Cody Fransons framfart för att provocera dig. Tro det eller ej, men allt handlar inte om dig. Du kan stryka sånt barnsligt trams som att jag "inte hade klarat av att hålla" mig till dagen efter.

2) Om du hade sett matchen hade du begripig vad expertkommentatorn snackade om i utlåtandet som jag delgav här, men du hade uppenbarligen ingen aning eftersom du trodde att en generell bedömning av matchen endast hade att göra med en situation.

3) "Det spelar fortfarande ingen roll om Cody är bra i NHL." Det spelar i allra högsta grad roll för den som vill följa hans framfart i NHL. Om du är ointresserad av hur Cody presterar i NHL bör du inte skriva i den här tråden, som handlar just om Brynäsares prestationer i NHL...

4) Eftersom du överhuvudtaget inte såg några kvalitéer i Cody under hans tid i Brynäs skulle jag på goda grunder kunna ifrågasätta om du verkligen såg en enda match som han gjorde i Brynäströjan...

mk: Ja, jag tror att det är bäst att skriva när man har taggat ner lite.

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäsare i Nordamerika

Peja: Du har jagat mig och skriver inlägg så fort jag skriver om något. Tyvärr så blir jag inte provocerad. Eftersom Brynäs ligger mig varmast om hjärtat så är han i mina ögon pissdålig baserat på hans insats i förhållande till vad han borde kunna med alla NHL-matcher på sitt CV.

För mig är det också en självklarhet att prioritera Siflverberg och Bäckströms matcher då de är riktiga Brynäsare och inga semesterfirare. (Med undantag för matchen igår)

Kommentera