Brynäs IF

723896 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1599137

Sv: Robin Rahms egna tråd

Huge: Måste säga att jag inte alls köper det resonemanget.

Enda anledningen till att Rahm togs in som jag tror är att marknaden var usel sett till vad målvakterna på marknaden begärde i lön. Vad tror du att en före detta dopingavstängd Rahm begärde? Inte mycket där, skulle jag tippa.

Sundlöv såg en chans till att visa övriga klubbar att alla spelare är värda en andra chans. Vilket i detta fall blev fel, väldigt fel.


Det ska dock tilläggas att jag inte har någonting alls emot Rahm. Ingen förstemålvakt som han även visat via sin räddningsprocent även om just räddningsprocenten inte säger allt om hur bra en målvakt är.

Men med tanke på Brynäs totalt värdelösa försvarsspel emellanåt (läs ofta) så är det inte konstigt att målvakterna får mycket att göra. Sen är Honken någon klass bättre och det har han även visat genom att vara förstemålvakt.

Ett av de största problemen jag dock tycker att Sundlöv gjort är att han på pappret eller rättare sagt i spelet inte ersatt Andersén som de senaste tio åren är den bäste defensiva back Brynäs haft.

Den backuppsättningen vi idag har är inte i närheten av den vi hade guldsäsongen, trots att vi har kvar tre stycken av de i Sunken, Bertil samt Ryan.

Känns även spontant som att Starkbaum är en riktigt bra värvning MEN problemet är fortfarande inte löst. Man måste ha in minst en defensiv back som stärker upp det ordentligt.

Sunken har sett sina bästa dagar och i vissa matcher kan han gå bort sig på ett sätt jag inte ens trodde kunde ske i division tre.

Löf håller inte ES-klass så enkelt är det.

Dennis Persson är inte tillräckligt bra alternativt alldeles för skadad för att fortsätta ha i laget.

Man måste ha in en defensiv klippa likt Andersén annars är jag väldigt rädd för att det inte blir något slutspel. För framåt är Brynäs fortfarande bra!

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Robin Rahms egna tråd
mattiaskarlgren: Mitt förslag på defensiv back är Martin Sevc. Det skulle vara en riktigt bra värvning, men en utopi :-(
Kommentera

Sv: Robin Rahms egna tråd
Huge: Sen kan det också givetvis vara så att något knakat samman mellan Alcén och Rahm men tror det mest är för att både Alcén och Sundlöv märkt att Rahm inte är en bra Elitseriemålvakt.
Kommentera